BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Intrarea pe piata din Romania este un pas facut datorita increderii in potentialul economiei romanesti si in noile posibilitati care se deschid prin intrarea in Piata Comuna Europeana. Ne place sa credem ca traditia, experienta, deschiderea si profesionalismul unei institutii multinationale puse de acum inainte la dispozitia clientilor din Romania vor vorbi acestora despre ce inseamna un adevarat partener financiar global.

In 31.10. 2005 a fost semnat un Agreement prin care Bank Leumi le-Israel urma sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni. Acest proces de preluare a fost finalizat la 4 august 2006, ca un rezultat al indeplinirii tuturor conditiilor stabilite anterior. Astfel, Bank Leumi le-Israel a devenit actionarul majoritar al noii banci, detinand actiuni in cuantum de 99.35% din capitalul social.

Suntem mandri de prezenta in Romania, pentru ca este un loc nou in care vom avea ocazia sa demonstram ca suntem talentati in a descoperi solutiile potrivite pentru necesitatile financiare ale fiecaruia. Vom pastra traditia Leumi, veche de peste 100 de ani, de a oferi produse competitive si, mai important, siguranta alegerii unui partener cu adevarat deosebit.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35