BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
Societati de leasing constituite in conformitate cu legea si care desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania, se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca.

Destinatia
Finantarea contractelor de leasing incheiate intre societati de leasing si utilizatori-persoane juridice sau persoane fizice.

Valoarea
Maximum 80% din valoarea bunului achizitionat in sistem leasing.

Perioada de creditare
Conform politicii bancii la momentul acordarii creditului, cu rambursare lunara, potrivit scadentelor mentionate in contractul de leasing.

Garantii

  • contract de garantie reala mobiliara asupra bunului ce face obiectul contractului de leasing;
  • polita de risc financiar cesionata in favoarea bancii
  • Bilete la Ordin emise de utilizatori
  • Polita de asigurare a bunului ce face obiectul contractului de leasing, cesionata in favoarea bancii.

Orice garantii reale acceptate de banca

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania”, precum si contractul de leasing pentru care se solicita finantarea; contractul incheiat cu furnizorul bunului ce face obiectul contractului de leasing; datele financiare ale utilizatorului-persoana juridica sau datele privind capacitatea de rambursare a utilizatorului-persoana fizica; dovada achitarii, din surse proprii, a diferentei de 20% din valoarea bunului ce face obiectul contractului de leasing.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35