BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
P
ersoane juridice constituite in conformitate cu legea si care desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania, se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca.

Destinatia
Acoperirea ansamblului nevoilor de exploatare ale clientilor, facilitatea functionand ca un plafon, in cadrul caruia se pot acorda diferite tipuri de credite pentru finantarea activitatii curente, se pot emite scrisori de garantie bancara, se pot deschide acreditive etc.

Valoarea
Se determina in functie de necesarul de finantare, potrivit fluxului de numerar estimat pe perioada de creditare, de specificul activitatii si al operatiunii si de capacitatea de rambursare a clientului.

Perioada de creditare
12 luni, cu posibilitatea de prelungire conditionat de mentinerea conditiilor de creditare acceptate de banca.

Garantii
I
n functie de tipul si specificul operatiunii, garantiile se determina dintre cele enumerate la “Garantii acceptate de Bank Leumi Romania”.

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania”


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35