BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
Persoane juridice constituite in conformitate cu legea si care desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania, se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca.

Destinatia
Acoperirea necesarului de plati, in lei sau in valuta, cu caracter de frecventa, pentru desfasurarea activitatii curente.

Valoarea
Se determina in functie de necesarul de finantare, potrivit fluxului de numerar estimat pe perioada de creditare si de capacitatea de rambursare a clientului.

Perioada de creditare
6 – 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, conditionat de mentinerea conditiilor de creditare acceptate de banca.

Garantii
In functie de tipul si specificul operatiunii, garantiile se determina dintre cele enumerate la “Garantii acceptate de Bank Leumi Romania”.

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania”


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35