BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
Persoane juridice constituite in conformitate cu legea, desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania, se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca, nu figureaza la Centrala Incidentelor de Plati, nu au datorii restante la bugetul statului.

Destinatia
Acoperirea decalajului scurt de timp, intervenit intre data incasarilor si data efectuarii platilor.

Valoarea
Se determina in functie de necesarul de finantare, natura si valoarea documentelor in curs de incasare , prezentate pentru obtinerea finantarii.

Perioada de creditare
termen foarte scurt, in functie de documentul scontat.

Garantii
Facturi cesionate in favoarea bancii la care platitorii sunt clienti traditionali ai clientului bancii care solicita creditul si pentru care se incheie contract de garantie reala mobiliara care se inscrie la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare. Efecte de comert girate in favoarea bancii care se depun, spre incasare, la Bank Leumi Romania si la care platitorii sunt clienti traditionali ai clientului bancii care solicita creditul.

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania”


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35