BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Depozitul “Varsta Intelepciunii” se adreseaza in exclusivitate pensionarilor, care pot constitui un astfel de depozit pe termene variind intre 1 si 12 luni.

Plafonul minim: 200 LEI la depozitele in moneda nationala si 200 USD/EUR la depozitele in valuta.

Pentru depozitul “Varsta intelepciunii”, BANK LEUMI ROMANIA ofera o dobanda variabila preferentiala, astfel incat, pentru orice termen ales (intre 1 si 12 luni) beneficiarii vor primi o marja procentuala peste dobanda practicata in mod curent la depozitele obisnuite incheiate pe acelasi termen (0.5 puncte procentuale in plus pentru depozitele in RON si 0.25 puncte procentuale in plus pentru depozitele in valuta).

Pentru persoanele fizice, depozitul “Varsta Intelepciunii” beneficiaza de garantia oferita de Fondul de Garantare a Depozitelor in limita stabilita de Lege.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35