BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Banca isi propune cresterea cotei de piata prin diversificarea si imbunatatirea gamei de servicii si produse oferite cu precadere sectorului comercial (intreprinderi mici si mijlocii) si segmentului de retail (persoane fizice, persoane fizice autorizate si microintreprinderi), precum si prin dezvoltarea relatiilor cu companiile israeliene care activeaza pe piata din Romania.

De asemenea, banca incurajeaza clientii sa efectueze operatiuni de la distanta (ATM, I-banking), si urmareste in viitorul apropiat dezvoltarea serviciilor de tip self-banking.

Misiunea Bank Leumi Romania se circumscrie misiunii Grupului Leumi de a oferi produse si servicii financiare moderne, flexibile, eficiente, adaptate nevoilor financiare ale fiecarui client vizat.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35