BANK LEUMI ROMANIA S.A.

30 noiembrie 2006

Bank Leumi Romania lanseaza, pe 1 Decembrie 2006, creditul pentru nevoi personale cu dobanda de 9.5% p.a.

inghetat-4023669

Sarbatorile de iarna aduc cu ele, in mod natural, cheltuieli mai mari. Fie ca vor sa ofere cadouri, sa isi programeze concediile de sarbatori altundeva decat acasa sau ca vor sa beneficieze de ofertele promotionale puse la dispozitie de comercianti in aceasta perioada, consumatorii se indreapta catre serviciile financiare oferite de piata bancara.

In perioada 1 decembrie 2006 – 31 ianuarie 2007, Bank Leumi Romania pune la dispozitia clientilor sai creditul de nevoi personale destinat persoanelor fizice cu un venit minim de 200 EUR/familie sau 150 EUR/solicitant (necasatorit).

In valoare de maximum 10.000 EUR (35.000 LEI sau 12.000 USD) pentru o perioada de 10 ani, acest credit se acorda fara garantii materiale, fara girant si fara ipoteca, fiind necesare doar actul de identitate si documentele care atesta veniturile.

Dobanda anuala: EUR/USD – 9.5%, DAE – 10.58%

LEI – 11.5%, DAE – 12.82%

Pentru a sarbatori acordarea unui credit cu dobanda si conditii avantajoase asa cum o cere spiritul Sarbatorilor de iarna, Bank Leumi Romania ofera fiecarui beneficiar al acestui credit o sticla de sampanie si urarile noastre de “La multi ani fericiti!”.

——————————————————————-

25 octombrie 2006

Bank Leumi s-a lansat oficial pe piata romaneasca

z-lansare1-7950673

In data de 24 octombrie 2006, Grupul Leumi, unul dintre cele mai importante grupuri financiar-bancar la nivel international si liderul pietei in Israel, s-a lansat oficial pe piata romaneasca prin organizarea primului eveniment de gala al Bank Leumi Romania. La eveniment au participat peste 600 de invitati din domeniul financiar bancar, oficialitati, autoritati si clienti ai bancii din Romania si Israel.

z-lansare3-2338647

“Prezenta in numar foarte mare la acest eveniment a unor personalitati sau oameni de afaceri arata, o data in plus, ca exista un interes deosebit din partea comunitatii de afaceri din Romania, dar si pentru cea din Israel, de a avea un partener solid, de incredere si flexibil pe o piata in plina ascensiune cum este cea din Romania” a declarat Doctor Zalman Segal, Presedintele Consiliului de Administratie al Bank Leumi Romania.

Evenimentul a fost gazduit de catre Doamna Galia Maor, Presedinte si CEO al Grupulului Leumi si de catre conducerea Bank Leumi Romania – Dr. Zalman Segal si Laurentiu Mitrache Director General Bank Leumi Romania.

In urma integrarii activitatilor de pe piata romaneasca, Grupul Leumi detine, in prezent, 300 de sucursale si agentii in 22 de tari, active de aproximativ 60 miliarde USD, fonduri proprii de 3,7 miliarde USD si active in administrare de peste 130 miliarde USD.

Strategia de dezvoltare Bank Leumi Romania se va concentra pe oferirea unor servicii si solutii financiar – bancare personalizate, adresate persoanelor fizice, IMM-urilor, marilor companii si clientelei business de origine israeliana. Aceste servicii bancare personalizate vor fi construite pe baza expertizei pe care Bank Leumi a acumulat-o in peste 100 de ani de activitate, in arena financiar – bancara internationala.

In prima parte a anului 2006, Leumi a raportat un profit record de 336 milioane USD, in crestere cu 34,7% comparativ cu prima jumatate a anului 2005, cand profitul net a fost de 249 milioane USD.

Rentabilitatea capitalului in prima jumatate a anului 2006 a fost de 19,5%, (anualizat) comparativ cu 15,3% (anualizat) in aceeasi perioada a anului trecut.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35