BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Cu mai mult de 100 de ani in urma s-a stabilit in Londra, la 27 februarie 1902, Compania Anglo-Palestiniana care a devenit in timp Bank Leumi le-Israel cu prima sucursala deschisa in Jaffa in anul 1903.

Astazi, Bank Leumi le-Israel are o retea internationala cu sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii: Statele Unite ale Americii, Canada, Anglia, Franta, Germania, Elvetia, Luxemburg, Hong-Kong, Australia, America de Nord si de Sud, Mexic, Panama, Venezuela, Brazilia, Uruguay, Argentina si Chile.

Reteaua internationala depaseste 300 de sucursale si agentii in Israel si in alte 22 de tari din intreaga lume, aceasta dovedind odata in plus ca prezenta Bank Leumi le-Israel in Romania reprezinta o oportunitate pentru a garanta clientilor o valoare corecta a banilor lor.

Rezultatele financiare ale Grupului Leumi vorbesc de la sine: la 31 decembrie 2005 a inregistrat cel mai mare profit net din istoria sa, 464 milioane USD, total active de 59 miliarde USD, capital propriu de 3,5 miliarde USD si o cota in piata israeliana de 32%.