BANK LEUMI ROMANIA S.A.

western-4968750

WESTERN UNION este cea mai mare retea de transfer de bani din lume cu peste 225.000 de agentii care asigura cel mai inalt nivel al serviciilor prestate clientilor. Multe din acestea se afla in incinta unor banci, oficii postale, farmacii, magazine, gari, aeroporturi si alte locuri de interes public cu program prelungit de functionare, inclusiv in weekend-uri.

Orice transfer de bani este identificat printr-un Numar de Control al Transferului de Bani (MTCN) unic, numar care nu este un element obligatoriu pentru ridicarea banilor, insa este recomandat sa fie cunoscut de catre destinatar. In functie de mai multe coordonate, cum ar fi, orele la care se realizeaza operarea ordinului de transfer ale agentului din tara de destinatie, restrictiile aplicabile si serviciul solicitat, banii sunt dipsonibili, de cele mai multe ori, in cateva minute.

WESTERN UNION foloseste tehnologia electronica moderna si poseda propria retea de computere, putand emite imediat ordine de plata in peste 195 de tari. Prin WESTERN UNION oricine poate primi si trimite bani din intreaga lume in orice scop – nu este nevoie de carte de credit, cont bancar sau calitate de membru. Tot mai multi oameni utilizeaza serviciile WESTERN UNION in loc de orice alta modalitate de transfer a banilor pentru a-i trimite familiei, a pastra cecurile de calatorie pentru urgente, a finanta studiile universitare si pentru a asigura bunul mers al afacerilor

Transferuri din Romania in strainatate

Expeditorul se poate adresa oricarei agentii WESTERN UNION din tara. Expeditorul trebuie sa cunoasca numele si prenumele corect al destinatarului, localitatea si tara de destinatie. Expeditorul completeaza formularul pentru trimis bani, depune suma pe care doreste sa o transfere si plateste un comision pentru efectuarea acestui serviciu. Suma maxima de bani ce poate fi transmisa prin serviciul Western Union este de 10.000 $ tranzactie/zi/persoana pentru rude de gradul 1, sau, echivalentul acestei sume in Euro (conversia $ – alta moneda va fi facuta la cursul Western Union, si nu la cel al BNR).

In functie de suma transferata, comisionul difera astfel:de la 13 $ (pentru un transfer de pana la 50$), respectiv 7 Euro (pentru un transfer de 50 Euro) la 400 $ (pentru un transfer de 10.000$), respectiv 309 Euro (pentru un transfer de 8000 Euro).Comisionul se percepe numai expeditorului.

Consultati lista de comisioane pentru serviciul Western Union.

In cateva minute dupa introducerea ordinului de transfer in reteaua WESTERN UNION, destinatarul avizat asupra transferului de catre expeditor, se poate prezenta la oricare din ghiseele Bank Leumi Romania pentru a-si ridica suma in numerar. Pentru aceasta, destinatarul trebuie sa cunoasca numele si prenumele persoanei care a trimis banii, suma transferata, orasul si tara de unde s-a efectuat transferul si sa se prezinte cu un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate, pasaport, legitimatie de sedere temporara, adeverinta de identitate pentru refugiati – pentru rezidenti si pasaport, carnet de identitate pentru personalul diplomatic – pentru nerezidenti doar la sediul Bank Leumi Romania. Destinatarul completeaza formularul “Pentru primit bani” pe care il preda operatorului de la ghiseu, dupa care poate incasa suma transferata in USD, EURO sau LEI, in doar cateva minute.

Lista tarilor cu agentii Western Union.

Indiferent de moneda nationala in care se ordoneaza transferul, Bank Leumi Romania efectueaza platile de numerar numai in dolari SUA, conversia intre valute fiind automat efectuata de catre WESTERN UNION.

Anuntarea destinatarului care urmeaza sa ridice un transfer prin WESTERN UNION se face numai la cererea expeditorului, contra unui comision. Comisionul aferent transferului de valuta se plateste de catre expeditor numai in USD si depinde de suma transferata.

Pentru persoanele cu domiciliul stabil in strainatate nu exista restrictie de suma insa la sume de peste 10.000 USD trebuie sa se faca dovada retragerii sumei de bani dintr-un cont bancar.

Va asteptam in sucursalele noastre!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35