BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
Persoane juridice constituite in conformitate cu legea si care desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania, se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca.

Destinatia
Achizitionarea de actiuni la societatile comerciale care se privatizeaza sau care sunt privatizate iar actiunile acestora se tranzactioneaza pe o piata organizata.

Valoarea
Se determina in functie de valoarea tranzactiei , in limita a maximum 85% din valoarea actiunilor care fac obiectul tranzactionarii.

Perioada de creditare
In functie de politica bancii la momentul acordarii creditului, corelata cu valoarea creditului si capacitatea de rambursare a clientului, potrivit fluxului de numerar intocmit pe perioada de creditare.

Garantii
In functie de tipul si specificul operatiunii, garantiile se determina dintre cele enumerate la “Garantii acceptate de Bank Leumi Romania” si, suplimentar, se constituie gaj asupra actiunilor ce fac obiectul creditului (cu conditia ca acestea sa fie libere de sarcini).

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania” precum si actul constitutiv al societatii supuse tranzactionarii; ultimele 2 situatii financiare si ultima balanta de verificare a societatii care se tranzactioneaza; situatia datoriilor catre bugetul statului ale societatii care se tranzactioneaza; caietul de sarcini al licitatiei sau contractul de vanzare-cumparare de actiuni; dovada existentei diferentei de minimum 15% din surse proprii pentru achitarea integrala a pachetului de actiuni.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35