BANK LEUMI ROMANIA S.A.

Beneficiari
Persoane juridice constituite in conformitate cu legea si care desfasoara activitati legale, au conturile deschise la Bank Leumi Romania , se incadreaza in categoriile de bonitate acceptate de banca.

Destinatia
Asigurarea partiala a finantarii necesare procurarii echipamentelor contractate, precum si realizarii unor investitii necesare dezvoltarii sau diversificarii activitatii.

Valoarea
Se determina in functie de necesarul de finantare, potrivit fluxului de numerar estimat pe perioada de creditare si studiului de fezabilitate intocmit pentru investitia ce se va realiza partial din valoarea echipamentelor/investitiei pentru care se solicita finantarea, diferenta fiind acoperita din sursele proprii ale clientului.

Perioada de creditare
Conform politicii bancii la momentul acordarii creditului, corelata cu termenul de realizare al investitiei sau de punere in functiune a echipamentelor achizitionate din credit.

Garantii
In functie de tipul si specificul operatiunii, garantiile se determina dintre cele enumerate la “Garantii acceptate de Bank Leumi Romania”.

Documentatia necesara
Este enumerata la capitolul “Documentatie ceruta de Bank Leumi Romania”, precum si studiu de fezabilitate, avizele, autorizatiile si aprobarile necesare realizarii investitiei (in cazul creditelor pentru investitii), contractele cu furnizorii de echipamente/antreprenori/subantreprenori.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35