Eurom Bank S.A.

 • Studenţii, pentru a putea intra în Loteria Burselor, trebuie să îndeplinească o condiţie esenţială şi anume să-şi constituie la Eurom Bank orice tip de depozit la termen (12 luni) depozit clasic, depozit al cărui sold minim de constituire să fie de 1.000.000 LEI sau de 30 EURO/ USD pentru valută.
 • Studenţii pot deasemenea să-şi constituie, pentru a putea participa la Loteria Burselor, un cont curent şi de economii ,,Flexi Cont” pentru studenţi, la care soldul minim de constituire este de 1.000.000 la ROL sau 30 EUR/USD la valută.
 • Studenţii participanţi ce au deschise mai multe conturi la Eurom Bank vor participa la extragere cu toate numerele de cont deschise, crescând astfel şansele de câştig ale fiecăruia dintre aceştia.
 • Toate conturile deschise de studenţi (depozite şi conturi FlexiCont), vor participa la extragerea anuală.
 • Extragerea bursei va fi realizată aleator cu ajutorul calculatorului, prin selecţia numărului de cont.
 • Banca va organiza şi diferite evenimente de PR la care extragerea câştigătorilor se va face dintr-o urnă, în prezenţa unei comisii, pe baza datelor de identificare studenţi şi a numărului de cont al acestora.
 • Câştigătorii vor beneficia de câte o bursă, cu o valoare nominală de 800 EUR, sumă ce reprezintă un an universitar, respectiv 100 EUR/lună. Aceşti bani vor fi viraţi lunar în contul studentului, deschis la Eurom Bank.
 • Câştigătorii burselor de la Loteria Burselor EUROM BANK, vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi de premiere.
 • Participanţii la Loteria Burselor, indiferent dacă câştigă sau nu, pot face practica de studii la Eurom Bank, dacă programa de învăţământ prevede acest lucru.
 • Eurom Bank va organiza periodic pentru toţi participanţii la Loterie, seminarii cu tema “Modul de desfasurare a activitatii bancare”.
 • Toţi studenţii declaraţi câştigători la o extragere vor avea posibilitatea de a mai câştiga încă o bursă/an din oficiu, respectiv 800 EUR, în cazul în care în anul premergător ultimului an de studiu îşi vor dovedi meritele deosebite şi anume media generală din anul final de minim 9,00 chiar dacă în anii precedenţi acesta nu a avut rezultate bune la învăţătură.
 • În funcţie de necesităţile băncii şi de profilul facultăţii absolvite, studenţii anului terminal, câştigători ai bursei din oficiu vor avea şansa de a lucra în echipa Eurom Bank.

Regulamentul “Loteriei Burselor” respectă prevederile Legii nr. 677/2001- privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Regulamentul poate fi consultat la toate sucursalele Băncii din Bucureşti.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35