Eurom Bank S.A.

Expeditorul se adreseaza oricarei agentii WESTERN UNION din tara sa fiindu-i necesare numele destinatarului si tara acestuia. Indiferent de moneda nationala in care se ordoneaza transferul, Eurom Bank S.A efectueaza platile de numerar numai in dolari SUA, conversia intre valute fiind automat facuta de catre WESTERN UNION.

In câteva minute dupa introducerea ordinului de transfer in reteaua WESTERN UNION, destinatarul avizat asupra transferului de catre expeditor, se poate prezenta la oricare din ghiseele Eurom Bank S.A. pentru a-si ridica suma in numerar.

Pentru aceasta destinatarul trebuie sa posede un act de identitate valabil, sa cunoasca cu exactitate numele expeditorului, tara si orasul de unde s-au trimis banii si suma cu aproximatie.

Anuntarea destinatarului care urmeaza sa ridice un transfer prin WESTERN UNION se face numai la cererea expeditorului, contra unui comision.

Transferuri din Romania in strainatate

Persoanele cu domiciliul stabil in Romania pot transfera sume de pana la 10.000 USD tranzactie/zi/persoana pentru rude de gradul 1.

Pentru persoanele cu domiciliul stabil in strainatate nu exista restrictie de suma insa la sume de peste 10.000 USD trebuie sa se faca dovada retragerii sumei de bani dintr-un cont bancar.

Comisionul aferent transferului de valuta se plateste de catre expeditor numai in USD si depinde de suma transferata.