Eurom Bank S.A.

 • Persoanele fizice cu cetatenie romana precum si persoanele fizice cu cetatenie straina care au resedinta in Romania care au capacitate de exercitiu deplina (peste 18 ani), realizeaza venituri permanente si prezinta garantii materiale si morale.

  Pot beneficia de acest tip de credite si pensionarii cu conditia garantarii creditului de catre 2 giranti incadrati in munca pe perioada nedeterminata.

  Valoarea creditului

  Valoarea creditului va fi stabilita astfel incat ratele de platit, respectiv principalul si dobanda, sa reprezinte cel mult 30 % din veniturile nete lunare ale solicitantului si ale familiei sale, calculate ca diferenta intre veniturile totale si angajamentele evidentiate in declaratia pe proprie raspundere privind valoarea angajamentelor de plata ale solicitantului si ale familiei acestuia.

  Termen de rambursare

  Intre 1-5 ani, in functie de politica de creditare a bancii, cu rambursare in rate lunare si posibilitatea rambursarii anticipate a creditului, cu acordul bancii

  Garantii

  • Garantii reale acceptate de Banca (garantii mobiliare/imobiliare proprietatea solicitantului sau ale unor terte persoane garante).