Eurom Bank S.A.

Bubid Plus este un depozit la termen constituit pe 6 si respectiv 12 luni, destinat rezidentilor si nerezidentilor, persoane fizice si persoane juridice.

Avand in vedere fluctuatiile din piata monetara, scaderi/cresteri ale dobanzii,  banca a creat acest produs pentru a proteja clientii, mai ales pe cei care preconizeaza o evolutie pozitiva a nivelului dobanzilor pentru urmatoarele 6 – 12 luni.

Comision zero la depunerea si la ridicarea numerarului la scadenta depozitului.

Depozitul se constituie in Rol/Ron si are o valoare minima de 1 mil. Rol/100 Ron.

Dobanda cuprinde un procent in functie de rata BUBID (rata medie a dobanzilor interbancare pentru depozitele atrase) la 3 sau 6 luni, din ziua anterioara constituirii depozitului, revizuibila din trei in trei luni respectiv din sase in sase luni, plus o marja fixa pe toata perioada depozitului.

Dobanzi*:

6 luni

12 luni

LEI

BUBID 3 luni + marja fixa

BUBID 3 luni + marja fixa

BUBID 6 luni + marja fixa

* dobanda anuala

Pentru persoanele fizice, depozitul la termen “BUBID” beneficiaza de garantia oferita de Fondul de Garantare a Depozitelor in limita stabilita de Lege.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35