Eurom Bank S.A.

Alaturi de avantajele oferite de FlexiCont, clientii bancii beneficiaza si de comisioane 0% pentru deschidere de cont, depuneri numerar, plati/incasari intrabancare, precum si pentru retragerile de numerar pana la nivelul de 500 RON respectiv 300 EUR sau USD pe zi.

Pentru persoanele fizice, FLEXICONT beneficiaza de garantia oferita de Fondul de Garantare a Depozitelor in limita stabilita de Lege.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35