Eurom Bank S.A.

WESTERN UNION este cea mai mare retea de transfer de bani din lume cu peste 40.000 de agentii care asigura cel mai înalt nivel al serviciilor prestate clientilor. Multe din acestea se afla in incinta unor banci, oficii postale, farmacii, magazine, gari, aeroporturi si alte locuri de interes public cu program prelungit de functionare, inclusiv in weekend-uri.

WESTERN UNION foloseste tehnologia electronica moderna si poseda propria retea de computere, putând emite imediat ordine de plata in peste 180 de tari.

Prin WESTERN UNION oricine poate primi bani din intreaga lume in orice scop – nu este nevoie de carte de credit, cont bancar sau calitate de membru.

Tot mai multi oameni utilizeaza serviciile WESTERN UNION in loc de orice alta modalitate de transfer a banilor pentru a-i trimite familiei, a pastra cecurile de calatorie pentru urgente, a finanta studiile universitare si pentru a asigura bunul mers al afacerilor.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/eurombank...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/eurombank/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35